Hvad er Banger Records?

Banger Records er et pladeselskab, der har til formål, at udgive klubmusik med høj underholdningsværdi. Målet er at udvikle kunstnernes karakter og professionelle profil gennem de sociale medier, så de ikke kun laver ét viralt hit, men kan udvikle sig til at udgive flere hits og forblive i miljøet. Folk skal ikke se pladeselskabet som et traditionelt pladeselskab, men som en ny bevægelse, der laver musik, fordi det er sjovt.

Hvem er vi?

Jesu Brødre er medstiftere af Banger Records og har siden 2016 succesfuldt leveret musik til Danmarks unge. Deres provokerende humor og kluborienterede produktioner har givet dem kultstatus blandt den danske ungdom. Senest er de begyndt som YouTubere, og har allerede opnået over 75.000 følgere samt mere end 8.000.000 afspilninger på blot seks måneder. Jesu Brødres kernesegment er særligt unge mellem 13 og 20 år, og fanskaren er yderst loyal. Promovering gennem Jesu Brødres YouTube-kanal og brand er en garanteret måde på, at få den danske ungdom til at interessere sig for Banger Records’ artister.


Anders Hemmingsen er medstifter af Banger Records og indehaver af en af Danmarks største og vigtigste SoMe-platforme med over 860.000 følgere alene på Instagram. Hans content når ud til mindst 20 procent af landets befolkning, og har stor betydning for, hvad Danmark synes er sjovt – lige nu. Udover Anders’ store marketingplatform på tværs af sociale medier, vil han også bidrage kreativt og være med til at udvikle Banger Records’ artister.

“Jesu Brødre og Anders Hemmingsen” – Fan Gok (1862)